Σχέση=one night stand

της Πολίτου Μαρούλας

Είναι αξιοπερίεργο το πώς πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν τους άντρες. Μα, γιατί, τέλος πάντων,  τέτοια άμοιρη θηλυγενής δουλοπρέπεια! Ναι, είναι γεγονός πως τον κόσμο μας τον κυβερνούν πολλοί άντρες με μεγάλα κεφάλια , αλλά το 3% μόνο  το κάνει καλά. Φανταστείτε, λοιπόν, σε επίπεδο σχέσεων κατά πόσο είναι ικανοί και καλοπροαίρετοι. Η σχέση ταυτίζεται με την πολιτική. Οι πολιτικοί, πολύ απλά, χαρακτηρίζονται για τις περίτεχνα διπλωματικές ασύδοτες ενέργειες τους. Γι’ αυτό πιάσε το νόημα και μπες στο παιχνίδι… Η «μαγική σχέση» δεν είναι παρά ένα επινόημα των γυναικών του 19ου αιώνα που έμεινε ως ο σύγχρονος αστικός μύθος· όπως ακριβώς οι αρχαίοι έλληνες φρόντιζαν να παράγουν συνεχώς μύθους για να εξηγήσουν και να δώσουν νόημα στη ζωή τους αιτιολογώντας τις «βιολογικές» πράξεις τους.

Έπειτα , η κατηγοριοποίηση των αντρών σε μοντέλα είναι το μεγαλύτερο λάθος. Πάντα η επιλογή γίνεται  με συγκεκριμένο μοντέλο. Όμως τελικά τα στερεότυπα και οι προκαταλήψεις οδηγούν σε ομοιότυπα λάθη. Είναι σαφές ,πως το πρότυπο συμπεριφοράς  δεν συμβαδίζει ούτε με την χημεία ,ούτε με τις εκάστοτε περιστάσεις. Πώς ξέρεις ότι ο συγκεκριμένος τύπος σου αντιστοιχεί, και  δεν αντιλαμβάνεσαι ότι κάθε φορά ζεις το ίδιο σκηνικό; Αυτό που ενδείκνυται είναι η απελευθέρωση στο ζήτημα της επιλογής. Ούτως ή άλλως ,ουσιαστικά και τα δύο φύλλα στοχεύουν στο να περάσουν καλά ανεξαρτήτως διάθεσης. Η τακτική του δοκιμαστή κρασιών πάντα πιάνει.

Οι  γυναίκες τις Θεσσαλονίκης  θεωρούνται από τις πιο όμορφες. Εξ’ ου και βλέπεις αχόρταγα , λάγνα μάτια παντού να ξενοκοιτάζουν.  Εκεί το θηλυκό αρχίζει να τρώει τα λύσακα του. Θυμώνει , αλλά δεν εκρήγνυται. Συνεχίζει να αυτοβασανίζεται. Το ερώτημα είναι: Μπορείς να αλλάξεις έναν άντρα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Η απάντηση: ΟΥΔΕΙΣ ΤΕΛΕΙΟΣ…………………………………………………… Οι άντρες πείθονται με πονηριές και γαλιφιές. Αυτό είναι το γονίδιο τους. Ηθικό δίδαγμα: Ο άντρας θα πει πως θα κάνει τα πάντα για να εισχωρήσει στα εδάφη σου, λίγη ασυδοσία δεν θα ‘ταν και άσχημη, για να βγεις απ’ το παιχνίδι ασφαλής. Έτσι ,ακόμη και αν προκύψει το θέμα περιστασιακό , δεν θα ‘χει στοιχίσει σε κανέναν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: