Εκλογή του καθηγητή της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας κ. Αντωνίου Ρεγκάκου ως τακτικού μέλους της Ακαδημίας Αθηνών στην έδρα της «Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος Φιλολογίας θα ήθελε να πληροφορήσει την πανεπιστημιακή κοινότητα του Α.Π.Θ. ότι η Ακαδημία Αθηνών εξέλεξε στην Ολομέλεια της 10ης Νοεμβρίου 2011 τον Αντώνιο Ρεγκάκο, καθηγητή της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας στο Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως τακτικό μέλος της στην έδρα της «Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας» στην Τάξη των Γραμμάτων και Καλών Τεχνών.
Η εκλογή του κ. Ρεγκάκου τιμά την πανεπιστημιακή μας κοινότητα και συνεχίζει την μακρά παράδοση της εκπροσώπησης της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. στην Ακαδημία Αθηνών.
Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο της Ακαδημίας Αθηνών: http://www.academyofathens.gr/ecportal.asp?id=2275&nt=105&lang=1

Η εκλογή του κ. Ρεγκάκου αποτελεί τιμή για το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώνει την υψηλή επιστημονική στάθμη της Φιλοσοφικής Σχολής και συνεχίζει την παράδοση της εκπροσώπησής της στην Ακαδημία Αθηνών.
 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: