Ηλεκτρονικό κατάστημα του Α.Π.Θ.

Εγκαίνια Καταστήματος «Λογότυπος Α.Π.Θ.» Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011, στις 12.00 Κατάστημα «Λογότυπος Α.Π.Θ.» (υπόγειο Κτιρίου Διοίκησης)

Το «αυτοδιαχειριζόμενο» από την Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του ΑΠΘ κατάστημα χαρτικών, ηλεκτρονικών και αναλωσίμων, με την επωνυμία  «Λογότυπος Α.Π.Θ.» εγκαινιάζεται από τις Πρυτανικές Αρχές, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00.
Η καινοτομία του «Λογότυπος ΑΠΘ» αφορά και στην ηλεκτρονική (e-shop) λειτουργία του, μέσω διαδικτύου.
Η δημιουργία του εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει οι Πρυτανικές Αρχές για τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των πόρων του Ιδρύματος, την ανάπτυξη ίδιων εσόδων και τη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης.

Στο κατάστημα «Λογότυπος Α.Π.Θ.» διατίθεται ένας μεγάλος κατάλογος προϊόντων, που περιλαμβάνει υπολογιστές, περιφερειακά υπολογιστών, αναλώσιμα και γραφική ύλη, εικόνα και ήχο, είδη τηλεφωνίας, ηλεκτρονικά είδη, είδη καθαρισμού, εργαστηριακά αναλώσιμα, καθώς και τις εκδόσεις του Α.Π.Θ.

Με την παράλληλη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop)  «Λογότυπος Α.Π.Θ.» επιδιώκεται η περαιτέρω μείωση του κόστους αγοράς χαρτικών, ηλεκτρονικών ειδών και λοιπών αναλωσίμων από τα Τμήματα και τις Σχολές του Α.Π.Θ. με παράλληλη απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών. Ταυτόχρονα, αναμένονται σημαντικά οφέλη για όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας μέσω των ειδικών προσφορών και των χαμηλών τιμών στα προσφερόμενα προϊόντα.

Το κατάστημα «Λογότυπος Α.Π.Θ.» στεγάζεται σε ανακαινισμένο χώρο στο υπόγειο του κτιρίου Διοίκησης.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα «Λογότυπος Α.Π.Θ.» ξεκινά τη λειτουργία του τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.logotypos.auth.gr, όπου μπορείτε να δείτε όλους τους καταλόγους των προϊόντων με δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: