ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Πρόκειται για μια ΜΚΟ που προασπίζει και εξασφαλίζει την ευζωία των ζώων πάντα σε συνδιασμό με το περιβάλλον.

Στηρίζεται κυρίως στην εθελοντική της βάση. Οι ιδρυτές της παράλληλα μοχθούν καθημερινά να διασφαλίσουν την προστασία των ζώων με αυτοθυσία. Μόνο την τελευταία χρονιά έχουν σωθεί εκατοντάδες ζώα από ατυχήματα, αρρώστιες, κακοποίηση μιας και η επέμβασή τους είναι έγκυρη και δραστική.

Σημαντική δεν είναι μόνο η οικονομική ενίσχυση της οργάνωσης, αλλά και υιοθεσία ζώων που συστήνεται και για άλλες πόλεις. Ήδη πολλά ζωάκια, ενήλικα ή νεογνά, έχουν υιοθετηθεί και μεταβιβαστεί σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Μπορεί να ενημερωθεί και από το facebook στην funpage ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και στην ιστοσελίδα http://www.straykomotini.gr.

Δεν θα επεκταθούμε περισσότερο στον χαρακτηρισμό του τεράστιου αυτού έργου, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια περιττεύουν.

Ο καθένας μπορεί να συμβάλλει με όποιον τρόπο μπορεί.

Και ας μην ξεχνάμε επί τη ευκαρία των εκλογών ότι και οι υποψήφιοι θα ήταν καλό όχι απλά να δείξουν ενεργό εθελοντική δράση, αλλά και να μεριμνήσουν συμπαραστεκόμενοι για το έργο της Φιλοζωική Κομοτηνής ακόμη και με μια πιο ενεργητική επικείμενη συνεργασία με τον δήμο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: