Έρωτας είναι… ΔΕΝ;

της Νερίνας Πάρη

Έρωτας είναι…(συμπληρώστε το κενό).

Όλοι γνωρίζουμε ή νομίζουμε ότι γνωρίζουμε τι είναι έρωτας. Πόσα κείμενα δεν έχουμε διαβάσει, πόσα αποφθέγματα, πόσα ρητά, πόσα ποιήματα… Πόσα τραγούδια δεν έχουμε ακούσει και πόσες ταινίες δεν έχουμε δει που υμνούν το φτερωτό μωρό. Το φτερωτό μωρό με τα τόξα και τα βέλη, που παίζει με τις ζωές μας και τις τύχες μας, αλλά ενίοτε και την υγεία μας (βλέπε κιλά χωρισμού).  Κι ενώ τα έχουμε φάει όλα με το κουτάλι, έχουμε πέσει κάτω κι έχουμε σηκωθεί τινάζοντας την σκόνη από τα ρούχα μας και την καρδιά μας, είμαστε και πάλι έτοιμοι να ασχοληθούμε με το θέμα αυτό. Και να που ήδη διαβάζετε ακόμη ένα άρθρο για τον έρωτα. Μα, θα σας απογοητεύσω, γιατί δεν θα γράψω τι είναι ο έρωτας.

Ο καθένας γνωρίζει με τον τρόπο του τι είναι. Αλλά λίγοι γνωρίζουμε ή παραδεχόμαστε τι ΔΕΝ είναι. Λοιπόν, πάρε μια βαθιά ανάσα και ξεκινάμε.

Και τώρα που κατάλαβες τι ΔΕΝ είναι έρωτας, κι έχω εκτελέσει το καθήκον μου, πάω να βγω ραντεβού με τον Έρωτα. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους που έχουν βρει τον δικό τους έρωτα ή …μια τούρτα σοκολάτα!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: